The smart Trick of petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

fifteen yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Tv set tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the most effective YouTube expertise and our most up-to-date features. Learn more

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

3 tane petek su kaçırıyor borulardan, bir usta göz attı kısa borular su kaçırıyor dedi, çOkay detayı bilmiyorum ama sanırım şu anda 3 tane kısa boru da su kaçağı var uzunları bilmiyorum

Eca marka kombim var. Oturma odasındaki petek ortasından su damlatmaya başladı. Onarımı istiyorum. Ayrıca evdeki tüm peteklerin temizliğinin yapılmasını istiyorum.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the ideal YouTube working experience and our hottest characteristics. Find out more

Merhabalar kendi özel ekibimizle geliyoruz kırmadan dökmeden robot makinamız da tıkalınız ve su arızanızı cozuyoruz

Kombinizin ısıtma kapasitesini verimli kullanabilmeniz için petek bakımı ve temizliği sağlarlar.

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşmayı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Garantili Servis Hizmeti Kombi Klima Servisi, tarafından değişimi yapılan tüm yedek parçalar 1 yıl garanti kapsamındadır, hemen arayın.

Yakup usta, sagolsun tum islerimi sorunsuz ve saglam bir sekilde yaptı isciligi cok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Kalorifer peteği delindi ise bunun nedeni bir tek duruma bağlı olmayabilir. Peteğin delinmesi çOkay kolay olacak bir şey değildir. Petek delindi ise ya petekler çOkay eskidir ya dışarıdan darbe almıştır ya da petek içlerine zararlı bir kimyasal koymuşunuzdur. Kalorifer peteği delindi ise bunun tamiri ile peteğin sağlıklı görevini yerine getirme olasılığı oldukça düşüktür.

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor istanbul petek tamiri böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page